top of page
Obrázek autoraMatěj Hackl

Passion Bar Preclík 🥨⁣

Na našem trhu se rozrůstá čím dál větší množství proteinových tyčinek. Zatím jsem vyzkoušela jen pár naších tuzemských značek a jakmile jsem narazila v @bistroarnies na @passionbarcz , ani chvilku jsem neváhala a čapla pár příchutí na ochutnávku. ⁣⁣

Je to moje premiéra s touto značkou, nikdy jsem žádnou předtím neměla, tak jsem byla velice zvědavá. 😊⁣⁣ Passion Bars mají poměrně rozsáhlý sortiment. Najdete u nich velké množství tyčinek, od oat barů až po low carb tyčinky, ale také cookiesky a proteinová těsta. 👌⁣⁣ ⁣⁣ Já si pro dnešní recenzi zvolila příchuť preclík, která se řadí mezi jejich low carb tyčinky 🤩⁣⁣ ⁣⁣ Tyčinka je zabalená v neskutečně cute obalu, po otevření je ještě v ochranném obalu, jelikož je trošku lepkavá, tak aby k vám dorazila v pořádku. ⁣⁣ Na povrchu tyčinky je poleva z hořké čokolády, na které jsou navíc ještě 3 preclíky, pod čokoládou se nachází proteinové těsto. ⁣⁣ Tyčinka je, jak už jsem psala výš, celkem lepkavá. Ale zároveň pokud máte tyčinku čerstvou, není ani tvrdá a je trošku žvýkavá. Při její konzumaci se vám trošku může lepit na zuby, ale není to nic strašného.⁣⁣ Chuťově je velice povedená, proteinové těsto mi připomínalo karamel, a v kombinaci s hořkou čokoládou a slanou chutí preclíku, vytvoří dosti zajímavou symbiózu, kterou si určitě zamilujete. Není nijak přeslazená, ani nemá umělý ocásek a hlavně, má úplně suprové složení! ⁣⁣ Je v ní jen proteinová směs, arašídy, rozpustná vláknina, kešu, glycerol, hořká čokoláda, preclíky, aroma a vanilka! To je prostě dokonalý a tyčinky to pozvedlo ještě výš!⁣⁣ ⁣⁣ Hned jsem si ji na první kousnutí zamilovala a nemůžu jí ohodnotit jinak než 𝟏𝟎/𝟏𝟎! ⁣😍⁣ ⁣⁣ Má klasicky 𝟔𝟎𝐠 a na tuto gramáž má 𝟐𝟏𝟕𝐤𝐜𝐚𝐥⁣⁣ 📊Makra:⁣⁣ 𝐒 : 11g⁣⁣ 𝐓 : 10g⁣⁣ 𝐁 : 15,3g⁣⁣ ⁣⁣ Rozhodně to tedy nebyla moje poslední tyčinka z jejich výroby a těším se na ochutnání dalších! ⁣⁣ A co ještě můžu říct, mohla by se hrdě rovnat s mnoho zahraničními tyčinkami!




24 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page